24 órás ambuláns vérnyomásmérő monitorok és Holter EKG készülékek

  • ambulatory blood pressure  Holter ECGMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • 1 ambulatory blood pressure monitorsMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • 2 24-hour blood pressure monitor pulse oximeter Holter ECGMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • 11 24 hour Holter ECG monitorMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés

Mit csinálunk?

 

24 órás vérnyomásmérés

Hosszú élettartamú, pontos ambuláns vérnyomásmérő monitorok. ABPM-05 kézi programozással, IP22 vízállóság fokozattal, független BHS és AAMI klinikai validációkkal.

Alvási apnoe előszűrés

sleep apnea

Az alvási apnoe többszörösére növelheti az elalvás miatt bekövetkező közlekedési balesetek számát. Az apneABP elősegíti alvási apnoe és a magas vérnyomás szűrését az alapellátásban.

Holter EKG

A CardioMera egy kisméretű, 1-5 csatornás Holter EKG monitor komplex szoftvercsomaggal, automatikus ütés csoportosítással, ST statisztikával, idő és frekvenciatartománybeli HRV-vel.

Komplex kardiovaszkuláris kockázatelemzés

services5

A card(X)plore 24 órás vérnyomásmérő és Holter EKG monitor segítségével többdimenziós kép kapható a magas vérnyomás és a kardiovaszkuláris betegségek közötti összefüggésekről.

Kik vagyunk?

A Meditech a szív- és érrendszeri egészség fenntartását segítő 24 órás vérnyomásmérő és EKG készülékeket gyárt, fejleszt és értékesít 1990 óta. Mi nem betegekre, hanem emberekre fókuszálunk.

Hírek

ESH 2017 - Az Európai Hipertónia Társaság XVII. kongresszusa

2017. június 16. - 19., Milánó - a Meditech képviselteti magát az ESH kongresszushoz kapcsolódó kiállításon. Reflektorfényben az apneABP kombinált, alvási apnoe szűrésére is használható vérnyomásmérő készülékünk lesz. Standszámunk: # 21.

Füredre? Szívesen! – A Meditech is részt vesz az MKT májusi kongresszusán

A Magyar Kardiológusok társasága idén is megrendezi jól bejáratott éves tudományos kongresszusát (a 2017-es esztendőben az eseményre május 11. és 13. között kerül sor, Balatonfüreden). Tekintve, hogy az rendezvényen a szakma hazai képviselőinek színe-java részt vesz, természetes, hogy a Meditech sem maradhat távol.

Tetten ért (rém)álomvilág – avagy így füleljük le az OSAS-t

Aki sokat alszik, keveset él – mondják. Aki meg rosszul, gyakorta még annyit se. Alvás és alvás között fennálló óriási különbségek fontosságára figyelmeztet dr. Ádám Ágnes és dr. Csatlós Dalma is A családorvos szerepe az OSAS szűrésében, felismerésében című tanulmányukban.

BEJELENTKEZÉS

A szoftverek és kézikönyvek letöltéséhez jelentkezzen be! Még nem rendelkezik hozzáféréssel? Regisztráljon most!

Név (kötelező)

Jelszó (kötelező)Akik minket választottak

A legjobb reklám az, ha a terméket szeretik a partnerek. A Meditech monitorokat sikerrel használják háziorvosi praxisokban, szakrendelőkben, kórházakban és nemzetközi kutatási programokban egyaránt.