24 órás ambuláns vérnyomásmérő monitorok és Holter EKG készülékek

  • ambulatory blood pressure  Holter ECGMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • 1 ambulatory blood pressure monitorsMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • 2 24-hour blood pressure monitor pulse oximeter Holter ECGMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • 11 24 hour Holter ECG monitorMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentésMentés
  • Our office will be closed due to public holidays from 15 to 16 March!

Mit csinálunk?

 

24 órás vérnyomásmérés

Hosszú élettartamú, pontos ambuláns vérnyomásmérő monitorok. ABPM-05 kézi programozással, IP22 vízállóság fokozattal, független BHS és AAMI klinikai validációkkal.

Alvási apnoe előszűrés

sleep apnea

Az alvási apnoe többszörösére növelheti az elalvás miatt bekövetkező közlekedési balesetek számát. Az apneABP elősegíti alvási apnoe és a magas vérnyomás szűrését az alapellátásban.

Holter EKG monitorozás

ECG icon 12-ch

12/3 csatornás Holter EKG monitorok komplex szoftvercsomaggal, automatikus ütés csoportosítással, ST statisztikával, idő és frekvenciatartománybeli HRV-vel. Könnyen tisztítható hordtáska, kézi programozás.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Komplex kardiovaszkuláris kockázatelemzés

services5

A card(X)plore 24 órás vérnyomásmérő és Holter EKG monitor segítségével többdimenziós kép kapható a magas vérnyomás és a kardiovaszkuláris betegségek közötti összefüggésekről.

Kik vagyunk?

A Meditech a szív- és érrendszeri egészség fenntartását segítő 24 órás vérnyomásmérő és EKG készülékeket gyárt, fejleszt és értékesít 1990 óta. Mi nem betegekre, hanem emberekre fókuszálunk.

Hírek

Ünnepek

Irodánk december 23. és január 2. között zárva tart. Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Új Holter szoftver kiadás - CV. 1.23.0

Az új CardioVisions 1.23.0 Holter szoftver felhasználóink számára ingyenesen letölthető honlapunkról!

New kid on the block avagy elérhető a CardiUP! 12 Holter EKG

Bemutatjuk a Meditech-termékpaletta legújabb tagját: a CardiUP! 12 készülék elnevezése sokat sejtet, és nem is okoz csalódást.

BEJELENTKEZÉS

A szoftverek és kézikönyvek letöltéséhez jelentkezzen be! Még nem rendelkezik hozzáféréssel? Regisztráljon most!

Név (kötelező)

Jelszó (kötelező)Akik minket választottak

A legjobb reklám az, ha a terméket szeretik a partnerek. A Meditech monitorokat sikerrel használják háziorvosi praxisokban, szakrendelőkben, kórházakban és nemzetközi kutatási programokban egyaránt.