Now loading.
Please wait.

Teljesítmény nem marad észrevétlen

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a kiemelkedő magyar cégeket és márkákat. A Meditech-nél büszkék vagyunk arra, hogy a program kereteiben belül cégünket is számon tartják, és nem először tüntetnek ki minket az elismeréssel. A MagyarBrands arra vállalkozik, hogy felhívja mind a szakma mind a felhasználói oldal figyelmét az adott terület új vagy kiemelkedő termékeire, szolgáltatásaira. 

Hálásak vagyunk az elismerésért. A kétoldali megerősítés – amely egyrészt a szakma felől érkezik, másrészt felhasználóink töretlen bizalmában nyilvánul meg – azt jelzi számunkra, hogy a termékeinkbe fektetett kemény munka nem maradt észrevétlen 2020-ban sem. 

Különös 12 hónapot tudhatunk magunk mögött. Nemcsak a világjárvány miatt, amely olyan kihívásokkal állított és állít minket szembe, amelyekkel a legtöbbünk még sosem találkozott, hanem azért is, mert a Meditech tavaly ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját is. Mintegy méltatva a kerek szülinapot, 2020 márciusában mutatkozott be a nemzetközi porondon az ambuláns vérnyomásmérőink 6. generációja. 

Az ABPM-05-ös készülékünk immáron több mint egy évtizede a felhasználók első számú választása, és mi tökéletesen meg is értjük ezt a preferenciát. Az innovatív, praktikus kialakítású, kisméretű, pontos és megbízható készülék teljesen felforgatta a piaci viszonyokat 2007-es megjelenésével, de azóta is az egyik legmegbízhatóbb ambuláns vérnyomásmérő eszköz nemzetközi viszonylatban is. Éppen ezért az idő múlásával nélkülözhetetlenné váló fejlesztések során nem megváltoztatni akartuk a készüléket, pusztán tovább pallérozni a meglévő alapokat. 

 Az ABPM-06-os minden az ABPM-05 esetében a felhasználóink által szeretett és elismert tulajdonsággal rendelkezik, ugyanakkor még többet kínál: 

• AA validáció

• Beépített hangrögzítő

• Standard mini-USB kábel az adatátvitelhez

• SleepWell® funkció

• Automatikus mandzsettaméret-detekció

 

Ide kattintva még többet tudhat meg a Meditech ABPM-ek 6. generációjáról.

 

Mindamellett, hogy megtisztelőnek tartjuk a MagyarBrands elismerését, a legfontosabb visszajelzés számunkra továbbra is ügyfeleink bizalma. Ennek megtartásán dolgozunk 2021-ben is.