Now loading.
Please wait.

ABPM-06: FDA-engedély az új készülékre

Nagy örömmel jelentjük, hogy ABPM-06 modellünket nemrégiben hagyta jóvá az FDA. A Food and Drug Administration az Egyesült Államok Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala, amely egyebek mellett az orvosi eszközök bevizsgálásáért és engedélyezéséért felel. A Meditech legújabb 24 órás vérnyomásmérőjét, az ABPM-06-ot is komplex tesztelésnek vetették alá, mielőtt a közelmúltban jóváhagyták az eszköz USA-beli értékesítését. 

Jóllehet, ABPM-ünk pontossága és megbízhatósága sosem kérdőjeleződött meg, az FDA jóváhagyása (a már régóta rendelkezésre álló CE-jelölés mellett) hozzásegítheti viszonteladói hálózatunkat új piacok meghódításához. Adminisztrációs szempontból is komoly súlya lehet a tengerentúli engedélynek, hiszen az FDA jóváhagyása egyéb országok egészségügyi hivatali engedélyeztetéséhez nyithatja meg az ajtókat, miközben a Meditech készülék magas minőségének egy újabb bizonyítékául is szolgál. 

A jóváhagyást az FDA oldalán, erre a linkre kattintva tekintheti meg:

https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfpmn/pmn.cfm?ID=K201332

 

 

A pontosságon túl – mit kínál az ABPM-06?

A Meditech ambuláns vérnyomásmérőinek 6. generációja 2019-ben debütált a magyar piacon, az elmúlt másfél évben pedig kizárólag méltatás érkezett felhasználóinktól, ami a készülék minőségét és megbízhatóságát illeti. A tengerentúli hivatal szigorú követelményeinek való megfelelésnek köszönhetően immáron nemcsak a felhasználói visszajelzésekre hivatkozva, de a legprominensebb nemzetközi standardok szerint is kijelenthetjük, hogy készülékünk a legmagasabb igényeket is kielégíti. A pontosság mellett az ABPM-06-nak számos egyéb vonzó tulajdonsága van: legyen szó a beépített hangrögzítőről, a Meditech-specifikus új fejlesztéséről: a SleepWell technológiáról, de említhetnénk a kézi felprogramozhatóságot is egyéb felhasználóbarát megoldások mellett. 

Az ABPM-06-ról itt olvashatnak bővebben. 

 

 

ABPM-06 – mi más?

Amennyiben kifejezetten FDA által jóváhagyott készüléket keres, jó, ha tudja, hogy a Meditech tarsolyában nem pusztán a legújabb vérnyomásmérő lapul – az ABPM-06 épp csak frissen állt be a sorba. 

Az ABPM-04 és az ABPM-05 szintén kielégítik az FDA szigorú előírásait. Büszkék vagyunk arra, hogy a Meditech ABPM termékcsalád minden jelenleg elérhető darabja érdemesnek bizonyult nem pusztán a hazai európai piac tanúsítványára (CE), hanem az amerikai hivatal elismerését is egytől-egyik kivívták.

 

Amennyiben szeretne egy FDA által engedélyezett, CE-tanúsított ABPM-et vásárolni, kérjük vegye fel a kapcsolatot magyarországi forgalmazónkkal, az ABPM Art-tal.