Now loading.
Please wait.

ABPM-06: Nemzetközi bemutató a Medicán!

Találkozzunk Düsseldorfban!

Igazán izgalmas meglepetéssel készül a Meditech az idei Medica kiállításra. November 18. és 21. között a 9.C61-es standnál a nagyérdemű találkozhat legújabb ambuláns vérnyomásmérő Holterünkkel, az ABPM-06-tal.

A Medica kiállításnak hosszú ideje kitüntetett helye van a Meditech éves programjában. Az idei esztendő sem kivétel ez alól, márcsak azért sem, mert idén novemberben Düsseldorfban a nemzetközi piac is találkozhat a legújabb készülékünkkel a 9.C61-es standnál. Az ABPM-06 új generációs ambuláns vérnyomásmérőnk egyelőre csak a hazai piacon érhető el, nemzetközi forgalomba 2020. márciusától kerül.

Az ABPM-06 többek közöttABPM_ABPM06_Medica_2019_Meditech

- A/A validációval

- beépített hangrögzítővel

- egyedülálló SleepWell® funkcióval

- Standard mini USB-vel

- automatikus mandzsettadetekcióval

- megnövelt mérési tartományokkal

 

örvendezteti meg a már eddig is minőséghez szokott Meditech felhasználókat.

Az elegáns dizájn alatt új algoritmus lapul, amelynek köszönhetően nem szimplán egy pontosabb készüléket hoztunk létre: a megnövelt mérési tartományok segítségével komplexebb vérnyomásprofilt nyújt az ABPM-06, ezt szavatolja a nemzetközi standardokat (ESH-IP, BIHS, AAMI) kielégítő A/A validáció is.

 

A készülék részletesebb leírását itt találja.

 

Nyerjen egy új ABPM-06-ost!

Számos meglepetéssel és nyereményjátékkal készülünk az expóra, a látogatók által legjobban várt attrakció azonban minden bizonnyal az a szerencsekerék lesz, amelynek kegyeltje egy új ABPM-06-ost vihet haza a kiállításról. A vállalkozó szellemű látogatóknak nincs egyéb dolguk, mint megpörgetni a kereket, és bízni abban, hogy végül őket sorsoljuk ki nyertesként. 

 

Találkozzunk Düsseldorfban!