Now loading.
Please wait.

Bemutatkozik svéd partnerünk, az AJ Medical

A harmincadik évfordulónkat ünnepelve számba vettük azokat az erőforrásokat, amelyek nélkülözhetetlenek voltak a Meditech 30 éven át tartó folyamatos fejlődéséhez. Nemzetközi disztribútori hálózatunk minden bizonnyal az egyik legfontosabb pillér, amelyre a jövőben is építhetünk. Ez sarkallt minket arra, hogy bemutassuk őket felhasználóink széles táborának.

A svéd AJ Medical a közelmúltban csatlakozott disztribútori körünkhöz. Mindazonáltal tökéletesen tisztában vagyunk azzal, milyen nagy eredményeket várhatunk az együttműködéstől, hiszen a két cég közös múltja időben messzire nyúlik vissza. De akkor hogy is van ez?

 

Új kapcsolat, régi emlékek

Habár a két vállalkozás együttműködésének kezdete hivatalosan a közelmúltra datálható, az AJ Medical csapatának első találkozása Meditech termékekkel sok-sok évvel ezelőtt történt. Az idén fennállásának 30. évfordulóját ünneplő családi vállalkozás a 2000-es évek elején fedezte fel magának a magyar ABPM-eket. 

“Több mint 20 évvel ezelőtt kerültünk kapcsolatba a Meditech készülékeivel” – idézi fel a kezdeteket Anna Sogell, az AJ Medical marketing menedzsere. 

Az elsősorban vérnyomásmérő készülékekre specializálódott svéd cég az ABPM-04-est kezdte el népszerűsíteni vevőkörében – azt az eszközt, amely egyébként cégünket végérvényesen feltette az ABPM-ek nemzetközi térképére. Az első találkozás óta az AJ Medical felhasználók százainak értékesített Meditech készülékeket, jóllehet évtizedeken át a két cég között nem volt hivatalos nexus. Az ABPM-04-et a svédek egy azóta már megszűnt Meditech partner aldisztribútoraként kezdték értékesíteni. 

 

Anna Sogell, az AJ Medical marketing menedzsere, és Joachim Sogell, a cég ügyvezető igazgatója
a Meditech-től kapott plakettel

 

A legnagyobb kedvenc: ABPM-05

Az elmúlt évek során – noha lelkesedésük az ABPM-04-essel kapcsolatban mit sem csökkent – figyelmük fókusza egy másik termék felé fordult:

“Mostanság a svéd piacon a legkeresettebb Meditech termék egyértelműen az ABPM-05-ös. Kis méretű, könnyű készülékről beszélünk, ami éppen ezen tulajdonságainak köszönhetően rendkívül praktikus. A készülékház elegáns, és a kiegészítők is mind minőségi anyagokból készülnek – jó példa erre a vállpánttal is ellátott hordtáska. Az ABPM-06-ba pedig olyan új funkciók kerültek – mint mondjuk a beépített hangrögzítő –, amelyek minden bizonnyal Svédországban is pozitív visszhangra találnak majd. A korlátlanul használható, ingyenesen letölthető szoftver szintén óriási versenyelőnyt jelent” – foglalta össze az AJ Medical csapata, miért olyan népszerűek a Meditech ABPM-ek a felhasználóik körében.

Az AJ Medical öt lelkes és elhivatott csapataggal látja el a felmerülő feladatokat. Modern, minden igényt kielégítő honlapot és webshopot üzemeltetnek, katalógusokat és persze árlistákat frissítenek és szerkesztenek. Ezen felül rendszeresen látogatják a végfelhasználóikat is, amennyiben például a Meditech ABPM-ek használatáról vagy beüzemeléséről kell bemutatót tartaniuk.  

“Nemrégiben hivatalos Meditech szerviz partnerekké váltunk, ami azt jelenti, hogy bizonyos javítási munkálatokat házon belül el tudunk végezni. Ez egy újabb fontos adalék a szolgáltatásaink listáján.” – teszi hozzá Sogell. 

 

Mit hozhat a jövő?

Az AJ Medical munkatársai nem ülnek karba tett kézzel, függetlenül attól (vagy talán éppen annak okán), hogy a Meditech ABPM-ekre már így is folyamatosan nő a kereslet Svédországban.  Ami a közeljövőt illeti, a fókusz a legújabb vérnyomásmérőn lesz. “Jelenleg a legfontosabb feladatunk az ABPM-06 népszerűsítése, többek között tenderek elnyerése a készülékkel.” 

Alig várjuk, hogy svéd partnerünkkel közösen még többet érjünk el! Mi a Meditech-nél is ezen leszünk.