24 órás ambuláns vérnyomásmérő monitorok és Holter EKG készülékek

  • meditech slider 1920x366px 
  • 7 24 hour blood pressure monitoring device
  • CardiUP3 3-channel Holter ECG

Mit csinálunk?

 

24 órás vérnyomásmérés

Hosszú élettartamú, pontos ambuláns vérnyomásmérő monitorok. ABPM-05 kézi programozással, IP22 vízállóság fokozattal, független BHS és AAMI klinikai validációkkal.

Alvási apnoe előszűrés

sleep apnea

Az alvási apnoe többszörösére növelheti az elalvás miatt bekövetkező közlekedési balesetek számát. Az apneABP elősegíti alvási apnoe és a magas vérnyomás szűrését az alapellátásban.

Holter EKG monitorozás

ECG icon 12-ch

12/3 csatornás Holter EKG monitorok komplex szoftvercsomaggal, automatikus ütés csoportosítással, ST statisztikával, idő és frekvenciatartománybeli HRV-vel. Könnyen tisztítható hordtáska, kézi programozás.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Komplex kockázatelemzés

services5

A card(X)plore 24 órás vérnyomásmérő és Holter EKG monitor segítségével többdimenziós kép kapható a magas vérnyomás és a kardiovaszkuláris betegségek közötti összefüggésekről.

Kik vagyunk?

A Meditech a szív- és érrendszeri egészség fenntartását segítő 24 órás vérnyomásmérő és EKG készülékeket gyárt, fejleszt és értékesít 1990 óta. Mi nem betegekre, hanem emberekre fókuszálunk.

Hírek

Hazai áttörés a várandós nőket fenyegető magas vérnyomás kutatásában

Magyar vezetéssel, összesen hat ország kutatóinak sikerült rendkívül fontos eredményt elérnie a terhességi toxémia (praeeclampsia) kialakulásában szerepet játszó korai molekuláris útvonalak és szabályozási hálózatok feltérképezésében. Az áttörés megnyitja az utat a korai diagnosztikus eljárások fejlődése előtt is – adta hírül az MTA honlapja. 

Meditech Holter akcióban

Nemrég NATO-katonák majdnem élesben is megtapasztalhatták, hogyan működik egy Meditech Holter. Az apropót egy katonai célokra is használható mesterséges váz, az úgynevezett Exoskeleton tesztelése adta.

Alacsony variabilitás – magas vérnyomás? Új ABPM-05 tanulmány – Journal of Hypertension

A fenti témát körül járó kutatás a Journal of Hypertension hasábjain látott napvilágot, és egészen pontosan azt vizsgálja, hogy van-e bármi összefüggés a vérnyomás-variabilitás és a nyomás-túlterhelés között. A téma alapos kivizsgálásához a Meditech ABPM-05-ös készülékét választotta a marosvásárhelyi egyetem.

BEJELENTKEZÉS

A szoftverek és kézikönyvek letöltéséhez jelentkezzen be! Még nem rendelkezik hozzáféréssel? Regisztráljon most!

Név (kötelező)

Jelszó (kötelező)Akik minket választottak

A legjobb reklám az, ha a terméket szeretik a partnerek. A Meditech monitorokat sikerrel használják háziorvosi praxisokban, szakrendelőkben, kórházakban és nemzetközi kutatási programokban egyaránt.