Now loading.
Please wait.

ABPM-04 – 24 órás ambuláns vérnyomásmérő

 

Az ABPM-04 egy pénztárcabarát vérnyomás Holter, amely a hatékonyabb vérnyomáscsökkentő gyógyszeres kezelések szolgálatában követi nyomon a vérnyomás- és pulzusértékeket akár 51 órán át.

 

 • Kielégíti a nemzetközi követelményeket
  A készülék megfelel a BHS (British Hypertension Society) és az AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation) követelményeinek, használata továbbá a dabl® által is javasolt.

 • Kedvező ár, alacsony karbantartási költség
  Az ABPM-04 a tökéletes választás, ha Ön jutányos áron szeretne egy rendkívül megbízható ambuláns vérnyomásmérőhöz jutni.

 • Szoftver termékélethossz licensszel
  A Meditech szoftvercsomagok ingyenesen letölthetők minden egyes ABPM-04 készülékhez. A szoftverek nem regisztrációkötelesek.

 • Azonnal nyomtatható riportok
  A Meditech által kínált Windows-alapú szoftvercsomag azonnal nyomtatható jelentésekkel takarít meg időt a felhasználó számára. 

 • Két típusú szoftver
  Egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető program áll a háziorvosok rendelkezésre, valamint egy átfogóbb elemzésre alkalmas szoftvert is kínálunk, amely leginkább a kutatók számára lehet hasznos. 

 

ABPM-04 sample report

 

 • Garantált megbízhatóság
  Az ABPM-04 negyedik generációs vérnyomás Holtert immáron 15.000 példányban vásárolták meg orvosok és kutatók világszerte. 

 

Szett tartalma:

1 x ABPM felvevő egység, 1 x hordtáska, 1 x normál méretű mandzsetta, 2 x AA alkáli elem, 1 x USB optikai kábel, 1 x adathordozó, amely legfrissebb szoftververziókat tartalmazza (CardioVisions & EasyABPM) valamint a felhasználói dokumentumokat, 1 x minőségtanúsítvány

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!