Now loading.
Please wait.

ABPM-05 - 24 órás ambuláns vérnyomásmérő

Az ABPM-05 készülék a vérnyomás- és pulzusértékek nyomon követése mellett a vérnyomásvariabilitásról, az éjszakai dippingről, valamint a reggeli vérnyomásemelkedésről is átfogó képet ad.

 

5 érv az ABPM-05 mellett

 • A kutatók kedvence
  A készülék megfelel a BHS (British Hypertension Society) és az AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation) követelményeinek, használata továbbá a dabl® által is javasolt.

 • PC nélkül is programozható
  Három standard mérési terv választható manuálisan a készülék memóriájából.

 • Szoftver termékélethossz licensszel
  Az ABPM-05 készülék két különböző igényeket kiszolgáló, ingyenes szoftvercsomaggal érhető el. Az EasyABPM szoftver egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, míg a CardioVisions remek megoldás lehet a mélyebb összefüggéseket kereső kutatók számára is. Mindkét program frissítései ingyenesen érhetők el a felhasználók számára, és regisztráció nélkül használhatók.

 

ABPM-05 minta riport

 

 • Alvásbarát algoritmus
  Halk működési mechanizmusának köszönhetően az ABPM-05 sem a páciens napi rutinját, sem az alvási periódusát nem zavarja.

 • A legkönnyebb készülékek egyike
  190 grammjával az ABPM-05 egyike a piacon elérhető legkönnyebb és legkisebb ambuláns vérnyomásmérő monitoroknak.


Szett tartalma:

1 x ABPM felvevő egység, 1 x hordtáska, 1 x normál méretű mandzsetta, 2 x AA alkáli elem, 1 x USB optikai kábel, 1 x adathordozó, amely legfrissebb szoftververziókat tartalmazza (CardioVisions & EasyABPM) valamint a felhasználói dokumentumokat, 1 x minőségtanúsítvány

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!