Now loading.
Please wait.

ABPM-06 ambuláns vérnyomásmérő készülék

A Meditech ABPM-06 24-órás vérnyomásmérő monitor pontos képet ad a vérnyomásvariabilitásról, az éjszakai dippingről és a reggeli vérnyomás-emelkedésről is a magasvérnyomás-betegség kezelésének szolgálatában. A lépcsős leeresztésnek, valamint a könnyű, kisméretű készülékháznak köszönhetően az új modell éppolyan kényelmes és megbízható, mint a Meditech korábbi készülékei. Az ABPM-06 megnövelt méréstartományainak köszönhetően pontosabb vérnyomásprofilt biztosít, és még ennél is többet nyújt:

 

6 érv az ABPM-06 mellett

 1. A/A validáció

  Mi sem bizonyítja jobban az ABPM-06 készülék megbízhatóságát, mint a BHS (British Hypertension Society) pontossági kritériumai szerinti A/A minősítésű klinikai validáció. A készüléket engedélyezte az FDA (U.S. Food and Drug Administration), megfelel az ESH-IP (European Society of Hypertension) pontossági kritéiumainak, valamint egyéb nemzetközi standardok (ISO/ANSI/AAMI) elvárásait is kielégíti.

 2. Beépített hangrögzítő

  Akár az egészségügyi dolgozó vagy épp a páciens számára hasznos új funkció lehet. 8 db 15 másodperc hosszúságú hangjegyzet áll rendelkezésre a legfontosabb információk rögzítéséhez.

 3. Standard mini USB kábel

  Az egyszerűen beszerezhető standard mini USB kábelnek köszönhetően a tartozék pótlása nem állítja kihívás elé a felhasználót.

 4. SleepWell® funkció

  Egyedülálló Meditech innováció! Az ABPM-06 új, alvásbarát algoritmusát úgy fejlesztettük ki, hogy a készülék működése a lehető legkevésbé zavarja a pácienseket. Ennek megfelelően a vérnyomásmérő monitor csak abban az esetben ismétel sikertelen mérést, ha ez valóban indokolt.

 5. Kézi felprogramozhatóság

  Egy készülék, egy páciens és egy egészségügyi szakember. Semmi többre nincs szükség az ABPM-06 felprogramozásához, a 3 előre betáplált mérési tervnek köszönhetően a vizsgálat számítógép nélkül, kézzel is elindítható.

 6. Automatikus mandzsettaméret-detekció

  Nem szükséges időt pazarolni a helyes mandzsettaméret beállítására. Az ABPM-06 tökéletesen igazodik a csatlakoztatott mandzsettához.

+1 Azonnal nyomtatható riportok

Újabb időt spóroló funkció! Mindkét Windows-alapú szoftvercsomagunk kínál azonnal nyomtatható riportokat a vizsgálat végén, ezzel is egyszerűsítve a felhasználók dolgát.


Mintariport:

Ide kattintva további információkat talál a szoftvereinkről

 

Szett tartalma:

1 x ABPM felvevő egység, 1 x hordtáska, 1 x normál méretű mandzsetta (nagy és kis méretű mandzsetta szintén rendelhető), 2 x AA alkáli elem, 1 x standard mini USB kábel, 1 x adathordozó, amely a legfrissebb szoftververziókat tartalmazza (CardioVisions & EasyABPM), valamint a felhasználói dokumentumokat, 1 x minőségtanúsítvány

 

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!