Now loading.
Please wait.

Adatvédelmi szabályzat

Személyes adatai fontosak számunkra. Mivel szolgáltatásainkat használja, szeretnénk világossá tenni, hogyan kezeljük ezeket az információkat.

 

Információ gyűjtése

Személyes információk két módon juthatnak el hozzánk.

  1. Ön által megadott személyes adatok

    Személyes adatait, a nevét vagy e-mail címét csak akkor tároljuk, ha Ön azokat önkéntesen biztosította. Ilyen esetek lehetnek: hírlevélre való feliratkozás, árajánlatkérés vagy szoftvereink és kézikönyveink letöltése.

  2. Információ, amit akkor nyerünk, ha Ön honlapunkat használja

    Ajánlataink javítása érdekében információt gyűjtünk a használt szolgáltatásokról, illetve a szolgáltatások használatának módjáról. Honlapunk használata során a böngészőjéről, operációs rendszeréről, akvizíciós csatornáiról, kereső kifejezéseiről és lokalizációjáról gyűjthetők információk.

 

Információ felhasználása

A Meditech Kft a következő célokra használhatja személyes adatait:

  • hírlevelek küldése,
  • árajánlatok küldése,
  • kérdéseinek megválaszolása,
  • honlap-optimalizálás.

A Meditech Kft harmadik személynek nem adja ki, adja el, kölcsönzi vagy lízingeli az Ön személyes adatait. A Meditech Kft csak azon üzleti partnerek részére biztosítja személyes adatait, akik a Meditech Kft nevében, az Ön támogatása érdekében járnak el.

 

Az adatvédelmi szabályzat elfogadása

A Meditech Kft honlapjának használatával Ön elfogadja a Meditech adatvédelmi szabályzatának feltételeit. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, ha bármilyen kérdése vagy visszajelzése lenne ezzel kapcsolatban.

A Meditech Kft fenntartja a jogot, hogy honlapjában, termékeiben szoftver-megoldásaiban vagy jelen adatvédelmi szabályzatban előzetes értesítés nélkül változásokat vagy frissítéseket hajtson végre.

 

Kapcsolatfelvétel

Meditech Egészségügyi Szolgáltató, Műszerfejlesztő és Kereskedelmi Kft

1184 Budapest, Mikszáth Kálmán utca 24.

Magyarország

e-mail: meditech@meditech.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-069263