Now loading.
Please wait.

24 órás ambuláns vérnyomásmérő monitor + SpO2 + mozgáselemzés

Az apneABP 24 órás ambuláns vérnyomásmérő monitor alkalmazási területei

 • Mini alváslabor az OSAS szűrésére
  Multifunkciós 24 órás vérnyomásmérő készülék, pulzoximéterrel (SpO2) és mozgásszenzorral. A magasvérnyomásbetegek hozzávetőleg 40%-ának van obstruktív alvási apnoe szindrómája (OSAS). Az OSAS-gyanús betegeket rendszerint poliszomnográfiás vizsgálatnak vetik alá az alváslaborokban, bár ez meglehetősen költséges eljárás. Ráadásul az esetek 30%-ban nem is fedeznek fel rendellenességet. Éppen ezért nyújt kényelmes és költséghatékony megoldást az apneABP kombinált készülék, amellyel az előszűrés egyszerűen elvégezhető.
 • Azonnal nyomtatható riportok
  A Meditech Windows-alapú szoftvere a CardioVisions azonnal nyomtatható riportokkal spórol időt a felhasználók számára. A program nem regisztrációköteles, így megkötések nélkül használható!

 

apneABP minta riport

 

 • A készülék kiválóan alkalmas továbbá
  1. krónikus obstruktív légúti betegség (COPD) megállapítására
   A COPD a tüdőben lévő légutak beszűkülésével járó betegség, amelynek kiváltó okai között lehet az erős dohányzás vagy a légszennyezés, de lehet genetikai hátterű is.
  2. asztma megállapítására
   Az apneABP készülék folyamatosan méri a vér oxigénellátottságát, amelynek fizikai aktivitás általi csökkenése az asztma egyik tünete. 
  3. pozitív légúti nyomás (CPAP) terápia ellenőrzésére
   Az eszköz nyomon követi a pozitív légúti nyomás terápia hatásait a páciensen.

 

Szett tartalma:

1 x kombinált vérnyomásmérő, SpO2 és aktigráf készülék, 1 x memóriakártya 1 x hordtáska, 1 x normál felnőtt mandzsetta, 1 x pulzoximéter szenzor, 4 x AA alkáli elem, 1 x USB optikai kábel, 1 x telepítő CD a lefrissebb szoftver verzióval valamint a felhasználói dokumentációval, 1 x minőségtanúsítvány

Kártyaolvasó szükséges az adatok kiolvasásához!

Szűrje elő az alvási apnoét, a másodlagos hipertónia egyik lehetséges okát és előzze meg az alvászavarokhoz köthető közlekedési baleseteket az apneABP segítségével!

 

Az obstruktív alvási apnoéról…

A felső légút ismétlődő elzáródása alvás közben korlátozhatja vagy akár teljesen meg is szüntetheti a légáramlást. Ezt nevezik obstruktív alvási apnoe szindrómának (OSAS). Az OSAS növeli az alvászavarokhoz kötődő közlekedési balesetek kockázatát, valamint a másodlagos hipertónia kialakulásának is egyik fő tényezője.

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!