Now loading.
Please wait.

Az ABPM-06 és az ABPM-06Plus hamarosan elérhető

Hódítók a horizonton

 

Jóllehet sosem rendül meg a hitünk az ABPM-05-ös készülék minőségében, örömmel jelentjük be, hogy hamarosan piacra kerül a Meditech ABPM-családjának két legújabb tagja.

Mindenekelőtt vegyük számba, mitől olyan népszerű az ABPM-05:

 1. Kisméretű, könnyű készülék
 2. Ingyenes, teljeskörű szoftvercsomagok
 3. A programban: egyoldalas, azonnal nyomtatható riportok
 4. Kézzel is programozható
 5. Független nyomáscsökkentő rendszer a páciens biztonságáért
 6. Megfizethető ár
 7. Hosszú élettartam
 8. OEM csomag
 9. Független klinikai validációk
 10. CE-jelzetes, az FDA által tanúsított

Az ABPM-06 és az ABPM-06Plus készülékek jó eséllyel pályázhatnak majd, hogy átvegyék az ABPM-05 vezető helyét a felhasználók kívánságlistájának első helyén. Mindkét új készülék felvonultatja az előd kiváló tulajdonságait, és ennél még tovább is mennek. Partnereink visszajelzéseit szem előtt tartva fejlesztettük ambulán vérnyomásmérő-vonalunkat, hogy az ABPM-ek új generációját kínálhassuk a felhasználók figyelmébe.

 

Mi újat kínál a -06 és a -06Plus? És mi pluszt nyújt a Plus?

 1. Pitvarfibrilláció detekció (csak az ABPM-06Plus-ban)
  Az egyik legizgalmasabb új funkció! Az ABPM-06Plus készülék, szoftveres támogatásának is köszönhetően, az egyes vérnyomásmérési adatokat analizálva felismeri a pitvarfibrillációra utaló ritmuszavarokat. A különálló vérnyomásmérések során kapott adatokat a szoftver összesíti, és a vizsgálat statisztikájában meg is jeleníti.

 2. Sleep Well® funkció
  A beteg az első, minden más csak másodlagos. A Meditech alapelvével összhangban fejlesztettük új készülékeinket is, amelyek alvásbarát algoritmusuknak köszönhetően nem zavarják szükségtelen mérésismétlésekkel az alvó pácienseket.

 3. Kiterjesztett mérési tartományok
  A szisztolés méréstartományt 11%-kal, míg a diasztolést 24%-kal növeltük az ABPM-06 és -06Plus készülékekben az ABPM-05-ös korlátaihoz képest.

 4. A/A validáció
  Mindkét új eszköz megbízható oszcillometriás algoritmusának klinikai validációja az ESH pontossági kritériumait használta zsinórmértékül.

 5. Standard mini USB-csatlakozó
  Nincs szükség semmiféle speciális kábelre, új készülékeink standard interfésszel csatlakoztathatók a PC-hez.

 6. Beépített hangrögzítő (csak az ABPM-06Plus-ban)
  Ez az új funkció az egészségügyi szakemberek helyzetét hivatott megkönnyíteni, használata praktikus lehet rövid jegyzetek készítéséhez.

 7. Automatikus mandzsetta detekció
  Az ABPM-06 és -06Plus minden esetben alkalmazkodik a csatlakoztatott mandzsetta típusához (legyen az kicsi, normál, vagy nagyméretű mandzsetta), és megfelelően működik vele a vizsgálat ideje alatt.

Az ABPM-06 és -06Plus készülékek mind az EasyABPM és a CardioVisions programunkkal is kompatibilisek. Így tehát a Meditech felhasználóknak nem szükséges újabb programkezelést elsajátítani. Pusztán annyit kell tenniük, hogy lecserélik ABPM-05-ös készüléket ABPM-06-osra (vagy 06Plus-ra!) és számba veszik a programokban az új készülékekhez járó új opciókat. Vagy kezdhetnek rögtön az ABPM-06-tal!