Now loading.
Please wait.

CardioMera Holter EKG

A CardioMera műszer folyamatos és megbízható EKG-felvételezést végez akár 96 órán át. A rögzített adatok kiértékelését a CardioVisions Holter kezelő szoftver végzi, amely azonnal nyomtatható riportokkal is szolgál.

 

Miért a CardioMera Holter EKG?

 1. Kedvező árú megoldás
  A CardioMera egy kisméretű Holter EKG monitor, amelyet a CardioVisions szoftver tesz naggyá. A program folyamatos ütésanalízist, eseményosztályozást, idő- és frekvenciatartománybeli HRV-analízist, PQ-, QT-, QTc- és ST-analízist, valamint EKG statisztikákat kínál, meghagyva mindeközben az automatikus értékelés kézzel történő módosításának lehetőségét is.

 2. 1, 2, 3 vagy 5 csatornás EKG-felvételezés
  Állítható, személyre szabható elrendezés.

 3. Gazdaságos pácienskábelek
  A CardioMera Holter könnyen cserélhető pácienskábeleivel pénzt takarít meg Önnek. Az egymástól független elvezetéseknek köszönhetően rendkívül egyszerű a készülék karbantartása.

 4. Végtelen használati lehetőségek: ingyenes szoftvercsomag
  Megkötések nélkül, korlátlan számú számítógépen használhatja a CardioVisions Holter kezelő programot, ráadásul a frissítéseket is bármikor ingyenesen letöltheti.

 5. Azonnal nyomtatható riportok
  A CardioVisions Windows-alapú szoftvercsomag időt spórol meg felhasználójának, hiszen azonnal nyomtatható riportokat kínál.

 

Szett Tartalma:

1 x EKG-rögzítő egység, 1 x memóriakártya, 1 x AAA alkáli elem, 1 x könnyen tisztítható hordtáska, 1 x szett EKG pácienskábel, 1 x csomag eldobható EKG elektróda, 1 x adathordozó a legújabb szoftver verzióval, valamint a felhasználói dokumentumokkal, 1 x USB optikai kábel, 1 x minőségtanúsítvány

 

 

Kártyaolvasó szükséges az adatok kiolvasásához!

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!