Now loading.
Please wait.

card(X)plore 24 órás vérnyomás és EKG Holter

 

card(X)plore hibrid ABPM Holter EKG-val és mozgásdetektálóval

 

Mivel a hipertónia a kardiovaszkuláris betegségek egyik leggyakoribb kockázati tényezője, különösen fontos a vérnyomásértékek és az EKG adatok szimultán értékelésének lehetősége.

 

card(X)plore 3:1-ben: 24-órás vérnyomás + EKG + mozgáselemzés

 

 1. Három funkció egy készülékben a komplex analízis szolgálatában

  24 órás vérnyomásmonitorozás

  A card(X)plore készülék átfogó képet nyújt az egésznapos szisztolés és diasztolés vérnyomásról, a pulzusról, a reggeli vérnyomásváltozásról, az éjszakai dippingről, az artériás középnyomásról, a hipertóniás terhelésről (load), a hipertóniás időindexről, és a fehérköpeny hipertóniáról.

  3-csatornás Holter EKG-felvételezés
  Automatikus teljes EKG annotálás, idő- és frekvenciatartománybeli HVR, QT, ST és PQ analízis, arrhytmia analízis, pacemaker detektálás, EKG esemény és QRS detektálás 99,9% százalékos pontossággal.

  mozgáselemzés
  Mivel számos szívritmuszavar kizárólag meghatározott mozgásformák közben (fizikai megerőltetés) vagy épp konkrét testhelyzetben (például alvás) lép fel, a card(X)plore a testhelyzetről, és a fizikai aktivitás szintjéről is szolgáltat információt.


 2. Komplex Holter szoftvercsomag

  A szív állapotáról átfogó mélyanalízist kínáló szoftvercsomag áll rendelkezésre. A teljes képet láthatja a hatékonyabb diagnózis felállításának érdekében.


 3. Azonnal nyomtatható riportok

  A Meditech által kínált Windows-alapú szoftvercsomag azonnal nyomtatható jelentésekkel spórol időt a felhasználók számára. Szerezze be az ingyenesen letölthető CardioVisons programot és használja Meditech-készülékeit megkötések nélkül, hiszen a szoftver használata nem regisztrációköteles.

 

card(X)plore minta riport

 

Szett Tartalma:

1 x card(X)plore ambuláns vérnyomásmérő és EKG felvevő egység, 1 x memóriakártya, 1 x hordtáska, 1 x normál felnőtt mandzsetta, 4 x AA alkáli elem, 1 x USB optikai kábel, 1 x 7 csatornás pácienskábel, 1 x csomag eldobható EKG elektróda, 1 x adathordozó a legfrissebb szoftververzióval, valamint a felhasználói dokumentumokkal, 1 x minőségtanúsítvány

Az adatok kiolvasásához kártyaolvasó szükséges!

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!