Now loading.
Please wait.

Garancia és javítás

A Meditech készülékek magyarországi forgalmazását és szervizét az ABPM-ART Kft. végzi.

 

ABPM-Art Kft.

1196 Budapest, Hunyadi u. 153.

T.: +36 1 282 5504; +36 30 565 8520

M.: abpmart@abpmart.hu

www.abpmart.hu

 

Készülék garancia – 24 hónap

A Meditech Kft garanciát vállal a monitorozó készülékre mind anyag, mind kivitelezés tekintetében, rendeltetésszerű használat és szerviz mellett a számla dátumától számított kettő (2) éven át. A garancia csak a fő monitorozó egységre érvényes, az azzal együtt járó alkatrészekre nem.

 

Alkatrész garancia – 12 hónap

A Meditech Kft garnciát vállalat a fő monitorozó egységgel együtt szállított tartozékokra rendeltetésszerű használat mellett a számla dátumától számított egy (1) éven át. A garancia nem érvényes az egyszer használatos alkatrészekre, a csomagolóanyagokra, akkumulátorokra és elemekre a mandzsettákra vagy ezek bármely tartozékaira.

 

Mandzsetta garancia – 6 hónap

A Meditech Kft garanciát vállal a készülékkel együtt szállított mandzsettára rendeltetésszerű használat mellett a számla dátumától számított hat (6) hónapon át. Ez a garancia kizárólag azon mandzsettákra érvényes, melyek a készülékkel együtt érkeztek.

 

Szoftver garancia

A Meditech Kft garantálja, hogy a termék tartozékaként szállított szoftver rendeltetésszerű használat mellett a kézhezvételtől számított kilencven (90) napon át a kísérő dokumentációnak lényegileg megfelelően működik.

 

A garancia a területi Meditech szállítónál érvényesíthető. Magyarországon:

ABPM-Art Kft.

1196 Budapest

Hunyadi u. 153.

 

A garancia nem terjed ki a következő esetekre:

  • termék vagy tartozékainak helytelen használata
  • nem megfelelő kiegészítők használata
  • baleset
  • lopás
  • a kísérő dokumentációban megadott működési körülményeken és/vagy méréstartományokon kívül való termék vagy tartozék használat

 

A termék fő monitorozó egységének hátlapján lévő zárócímke eltávolítása, vagy ezen egység bármely más módon történő megbontása esetén a jótállás érvényét veszti.

A garancia nem vonatkozik a Partner hiányos tudásából vagy a készülék helytelen használatából fakadó feltételezett vagy vélt hibák kijavítására. Szerviz ellenőrzési díjat számítunk fel azon termékekre, melyeket hasonló okokból eredő feltételezett vagy vélt hibák miatt juttatnak vissza.

 

A Meditech Kft. garanciális panasz esetén sem vesz át javításra vagy cserére pácienssel közvetlenül érintkező, nem vagy nehezen dezinficiálható, vagy ennek lehetősége mellett sem dezinficiált, szennyezett és potenciálisan fertőzésveszélyes terméket vagy tartozékot, különös tekintettel a monitorozó egységek hordtáskáira és a vérnyomásmérő mandzsettákra. Ezeket a tartozékokat garanciális időn belüli probléma esetén a Meditech kérésre vizsgálat nélkül cseréli, fenntartva ugyanakkor az esetenkénti vizsgálat jogát.