Now loading.
Please wait.

Harminc éve az élvonalban

A Meditech Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy 2020-ban fennállásunk 30. évfordulóját ünnepeljük. Hosszú utat tettünk meg idáig, és várakozással tekintünk az előttünk álló kihívások elé is. 

Tisztában vagyunk azzal, hogy 2020 sok szempontból marad majd emlékezetes a legtöbbünk számára. Számos negatív esemény történt, és megannyi változásra számíthatunk még a közeljövőben. Mélyen együttérzünk mindazokkal, akiket szomorú, kényelmetlen, vagy méltalan helyzetbe sodort a koronavírus-járvány, vagy annak egyéb következményei. Ugyanakkor a Meditech-nél fontosnak érezzük, hogy még a nehéz időkben is megemlékezzünk az örömteli eseményekről. Ezért állunk meg most egy percre, hogy megünnepeljük az elmúlt harminc évben elért eredményeinket. Az említett időszak alatt két alapítónk ötletéből cégünk 2020-ra világszerte ismert és elismert fejlesztővé és gyártóvá nőtte ki magát az ambuláns vérnyomásmérők és EKG Holterek piacán.

 

Fogadják szeretettel a Meditech társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Dr. Szőllősi István által prezentált rövid összefoglalót az elmúlt harminc évben elért eredményeinkről. Alkalmasabb embert keresve sem találhatnánk a Meditech sikertörténetének bemutatására, hiszen Szőllősi Úr a kezdetektől tagja volt a cég fejlődésén dolgozó csapatnak. 

 

Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk kizárólagos magyarországi forgalmazónknak, az ABPM Art Kft-nek, valamint minden partnerünknek és felhasználónknak, akik bizalmukkal lehetővé tették, hogy harminc évnyi tapasztalattal a hátunk mögött piacvezetőként legyünk jelen a hazai közegben. 

Hálával nézünk vissza, és várakozással tekintünk előre: továbbra is azon dolgozunk, hogy felhasználóinknak a legmagasabb minőséget biztosítsuk. 

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli.