Now loading.
Please wait.

Holter Kezelő Szoftver

CardioVisions & EasyABPM szoftvercsomagok

A vérnyomáseredmények és az EKG-adatok kiolvasására és értékelésére két Windows-alapú szoftvercsomagot kínálunk: az EasyABPM-et és a CardioVisions-t. 

A CardioVisions az összes Meditech készüléket kezeli, és kiválóan alkalmas úgy az egyoldalas jelentést preferáló háziorvosok, mind a mélyebb összefüggéseket kereső kutatók számára.

Az EasyABPM ezzel szemben gyors és egyszerű vérnyomás-analízist kínál a Meditech ABPM-04-es, az ABPM-05-ös és az ABPM-06-os készülék használóinak.

 

CardioVisions sablon riport EasyABPM sablon riport

 

A CardioVisions és az EasyABPM előnyei

  • Korlátlan szoftveres lehetőségek
    A CardioVisions és az EasyABPM egyaránt megkötések nélküli szoftveres lehetőségeket biztosít az összes rendelkezésére álló Holter számára, függetlenül attól, hogy az adott Meditech készüléket teljes szett részeként, vagy rekordercsomagban vásárolta a felhasználó.

  • Korlátlan számú PC-n használható
    Legyen szó akár az EasyABPM vagy a CardioVisions szoftverről, mindkét programot megkötések nélkül, korlátlan számú PC-n használhatja.

  • Ingyenesen elérhető frissítések
    Töltse le és használja mindig az aktuálisan legfrissebb szoftver verziót ingyen!

 

Kompatibilitás

Az EasyABPM szoftver kizárólag az ABPM-04-es, az ABPM-05-ös illetve az ABPM-06-os készülékeket kezeli.

A Cardiovisions program ezzel szemben a Meditech összes ambuláns vérnyomásmérő, valamint EKG Holterével kompatibilis (úgymint ABPM-04, ABPM-05, ABPM-06, card(X)plore/Bluetooth, apneABP, CardioMera, CardiUP!3/12, CardioTens, CardioBlue, CardioBlue24, CardioClip, Blue-BP05, ABPM-03).

 

Szívünk a legjobb Holtert érdemli!