Now loading.
Please wait.

Kedves Partnerünk!

 

Bár a Meditech csapatának minden tagja egészséges, azaz mindeddig a koronavírus járvány nem volt ránk közvetlen hatással, úgy döntöttünk, hogy megelőző intézkedésként a lehetséges maximális mértékben 2020. szeptember 15-től visszavátunk otthoni iroda üzemmódra, hogy munkatársainkat és családtagjainkat megvédjük a fertőződés növekvő veszélyétől. Ez a döntés már érvénybe is lépett.

 

 

Ezen védőidőszak alatt az irodai, adminisztratív és K + F munkatársaink otthonaikból dolgoznak, hogy minimalizáljuk a koronavírus-fertőzés esélyét. Minden kapcsolattartónk mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább mobiltelefonon és/vagy e-mailben a szokásos módon elérhető legyen partnereink számára.

 

A gyártásban dolgozó munkatársaink folyamatosan dolgoznak, hogy termékeinket továbbra is szállítani tudjuk, de az egészségük megőrzésére bevezetett intézkedések csökkenthetik a termelékenységet, valamint mindez befolyásolhatja a termékek, szolgáltatások és a támogatás elérhetőségét is.

 

Ebben a mindenki számára nehéz helyzetben kérjük szíves megértésüket. A lehető leghamarabb visszatérünk a szokásos teljes elérhetőségi és szolgáltatási szintekhez, de kollégáink egészsége a legfontosabb.

 

Mindenkit értesítünk az esetleges további fejleményekről.

Köszönjük a türelmet, minden jót kívánunk, vigyázzunk egymásra és magunkra!

 

a Meditech csapata